Vad säga om fler hästkrafter mer vridmoment och oftas upp till 10% lägre bränsleförbrukning. 


PROGRAMVARA

Vi erbjuder varje enskild bil en skräddarsydd och unik programvara. Du får precis som det låter, en individuellt justerad motoroptimering för din unika bil.
Med en Steg 1 mjukvara går vi in på djupet i bilens hjärna (ECU) och optimerar/justerar ett antal parametrar så som tändning, bränsletryck, laddtryck och diverse andra parametrar för att utnyttja motorns fulla potential. Olika värden justeras individuellt för att hitta just det optimala läget för din bil. 

Steg 1 är den mest populära motoroptimeringen. Detta omfattar enbart mjukvara som anpassas för mer effekt och högre vridmoment för att uppnå de utlovade effektsiffrorna. Detta resulterar i en klart piggare motor utan något slitage. Denna typ av motoroptimering passar bäst för den som är ute efter en piggare bil utan att behöva göra några fysiska ändringar.

pris 3900kr

Växellådsoptimering

Vår optimering av växellådor ger högre drivhjulseffekt, mera vridmoment, bättre prestanda och även snabbare växlingstider. 

ECO optimering

ECO optimering är en individuell omprogrammering av fordonets motorstyrningssystem (ECU).

Alla värden som programmeras och anpassas har ett syfte för detta val: minska bränsleförbrukningen samt en trevligare karaktär som imponerar.

pris 3900kr 

Specialoptimering

Specialoptimeringar
steg 2 optimering 
EGR justering från 1900kr
DPF justering från 1900kr
Adblue justering från 3900kr
Katalysator justering från 1900kr
A-traktor från 4500kr
Finns även fler justeringar att göra. 
Pris beroende på bilmodel  
 

Vid frågor ring 041320580 eller fyll i formuläret nedan
Skapa din hemsida gratis!